Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
mama's melk

mama's melk

Kolven kan een noodzaak zijn of een instrument om je borstvoeding (langer) vol te houden. Kolven koop of huur je best weloverwogen en met advies! Van de topper, Medela Freestyle (opvolger van de Pump in Style), tot eenvoudige handkolven. Bel of mail ons voor extra vragen. In de winkels staat er een Milk Bar waar je alle kolven kan uitproberen met deskundige uitleg en begeleiding. Kolven: wij maken het verschil !

Er is een ongeldige keuze vastgesteld. Neem contact op met de websitebeheerder.

Shop now

There are currently no products in this category

Bestsellers

New arrivals