Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
Feestkleding

Feestkleding

Daar is ze dan... het eerste lentezonnetje. Heerlijk! Ons brengt dat meteen in feeststemming. Ben jij deze lente ook een graag geziene gast op communiefeesten, verjaardagen, huwelijken of geef je zelf een doopfeest of babyborrel? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar de perfecte outfit. Onze feestelijke tenues zijn zwangerschap en borstvoedingsproof. Check it out!

    Shop now

    There are currently no products in this category