Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
Auteursrecht

We staan erop dat alle teksten op deze website van hoogstaande kwaliteit zijn. De teksten over borstvoeding of aanverwante zaken zijn altijd in samenspraak met een lactatiekundige geschreven of werden er minstens door goedgekeurd. We werken hard aan die kwaliteit en proberen er ook niet van af te wijken. We beschouwen de informatie die we verstrekken als "ons product" en wensen dat ook te beschermen tegen diefstal. 

We vinden het belangrijk dat de informatie die we verstrekken correct en volledig is, zodat ze een bron van hulp kan zijn voor mama's die borstvoeding (gaan) geven.

We vinden het daarom niet meer dan correct dat u - indien u teksten of andere inhoud wenst te delen of kopiëren - minstens even om onze (schriftelijke) toestemming vraagt.  

 

Boobs-'n-Burps is overigens een beschermde merknaam en mag ook niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming gebruikt worden. 

U leest alles over onze voorwaarden op deze pagina