Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
Boobs fan

Maak van je vrienden Boobs fans !

Je wilt het van de daken schreeuwen? Eindelijk eens een trendy webshop die echt álles heeft voor borstvoeding? Laat het je vrienden, familie, collega’s, ... weten en maak hen je Boobsvriendjes. Jij krijgt in ruil een cadeaubon van € 10!*

Hoe werkt het?

Jij geeft hieronder de emailadressen in van je kennissen die het bestaan van deze webshop echt niet mogen missen. Zij krijgen van ons een mail (die je eventueel kan aanpassen) met de suggestie eens een kijkje te nemen. Kopen ze iets op onze webshop, dan krijg jij een cadeaubon van € 10 (* bij een aankoop van meer dan € 100) of van € 5 (bij een aankoop van meer dan € 50). Kopen meerdere vriend(inn)en iets? Top! Dan neemt je cadeaubon gewoon toe in waarde!!

Opmerking: als meerdere Boobs fans de Boobs-‘n-Burps webshop aanraden aan één en dezelfde vriend(in), dan krijgt de vriend(in) die het recentst de uitnodiging stuurde de cadeaubon naar aanleiding van een aankoop van deze vriend(in) op onze webshop.

Jouw gegevens

We moeten weten wie je bent, zodat we je de cadeaubonnen kunnen toekennen wanneer je vriend(inn)en iets op onze webshop kopen.

Verstuur je uitnodigingen!

Geef hier de namen en emaildressen in van jouw vriend(innen). Zo kunnen we hen een persoonlijke boodschap sturen.
Vrienden
Hoi [naam van jouw vriend(in)],

Groetjes,

[jouw naam].