Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
De Boobs-'n-Babies geboortelijst

Natuurlijk ga je borstvoeden ! Je zou denken dat je daar niet meer dan een stel borsten voor nodig hebt, maar er is véél dat je pad kan vergemakkelijken. Naar Compostela stap je ook niet blootsvoets, toch? Stel je eigen Boobs-‘n-Babies geboortelijst samen en ontdek hoe kleding, lingerie, kolven, verzorgingsproducten, voedingskussens, ... je bortsvoedingstraject een stuk vlotter kunnen doen verlopen. Wij denken aan alles en overlopen samen met jou het volledige assortiment!

Hoe gaat het in z'n werk ?

Maak zo’n twee à drie maanden voor de voorziene geboorte een afspraak in één van onze winkels. Reserveer ongeveer 2 uur voor de nodige uitleg en het samenstellen van je Boobs-’n-Babies geboortelijst. Wij bezorgen je daarna een handig overzicht met al jouw gekozen spullen en houden je na de geboorte ook op de hoogte van alle aankopen op je lijst. Een Boobs-'n-Babies lijst heeft wel een minimumwaarde van € 400. Een maximumwaarde is er niet :-).

Er geldt een aankoopverplichting op alle seizoensgerelateerde artikelen, bvb zomerjurkjes.

Vrienden en familie kunnen de geschenkjes komen afhalen, laten opsturen of in de winkel laten. Erg praktisch! Wij verzorgen ook “cadeautipkaartjes” die je bij je eigen geboortekaartjes kan stoppen.

Kies je graag bh's, slips en nachtkleding waarvan je niet wil dat iedereen ziet wàt precies en in welke maat, dan zetten we dat heel discreet op je lijst onder de noemer "verzorging mama". Want met sommige dingen hebben andere mensen géén zaken. :-)

Extra korting

Na afsluiting van je lijst krijg je 10% aankoopkorting op alle kleding en lingerie. Op kolven, verzorgingsproducten, lactatiebenodigdheden, boeken etc. bedraagt je aankoopkorting 5%.

Meer info

Mail ons op geboortelijst@boobs-n-burps.be, of kom langs in één van onze winkels!