Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
Het team

Power to the breast

2015. Vijf winkels, een webshop, 17 topdames (goed voor in de twintig prachtkinderen), 6 diploma's vroedkunde, 2 en een half diploma's lactatiekunde. Aan iedereen die een eigen zaak wil starten...: doorzetten is de boodschap! Het is vechten en knokken. Maar wees creatief en blijf geloven in je eigen plannen en maak je eigen dreamteam. Omring je met de besten. Want alleen samen maken we Boobs-'n-Burps tot wat het is.

Ons team

Ons Astrid is fashionista en gebruikt haar passie voor mode om de mooiste collecties te kiezen voor onze winkels. Ze stuurt ons marcom team aan en shizzled daarnaast ook nog zo'n 10 000 andere projecten. Haar enthousiasme en positiviteit zijn ontzettend aanstekelijk en ze maakt heerlijk gezonde gerechtjes tijdens de teammeeting. Mama van 4 pareltjes, tussen 2 en 8 jaar.

Ons Cado. Is getrouwd met de beste profvoetballer van de (haar) wereld. Ze begon ooit bij Boobs-n-Burps op haar 24 jaar als puppy'tje van de bende in de winkel in Dilbeek. Ze heeft nog geen kindjes, maar een ongewoon grote interesse en fascinatie voor moedermelk. Na twee jaar winkelervaring trok ze met haar voetballer naar het buitenland en liet ze haar Dilbeek winkeltje over aan Goedele. Nu verzorgt ze de BNB communicatie vanuit het buitenland. 

Ons Triene. Eigenlijk heet ze Katrien, maar het is Triene voor de vrienden. Triene is onze vliegende keeper. Vandaag vind je haar in Gent, morgen weer in een andere shop, soms werkt ze aan de webshop of vult ze andere gaten. Ze is vroedvrouw, en getrouwd met haar American dream : een stoere Amerikaanse kerel. Ze is mama van prachtige dochter met een even mooi naam... Leah-Rose!

Ons Tina. Was na tien jaar bureauwerk helemaal klaar met saaiheid en suffigheid. En dus is BnB écht iets voor haar. Ze is onze webshopheldin, verzendt dagelijks de pakjes en onderhoudt de site. Ze houdt van dansen en kinderen en heeft er al een leven vol Chiro opzitten. Ze verwacht haar eerste kindje in het najaar van 2016. 

Ons Gaëlle is niet alleen mama van haar zoontje Aymeric (2e baby on his way) , maar ook van onze Franse webshop, MamaNANA . Daarnaast gebruikt ze haar creativiteit tijdens onze marketing- en communicatiesessies en ze is een krak in het bewerken van beelden met photoshop... Een franstalige multitasker die aardig haar plan trekt in het Nederlands.

Ons Virginie. Linguïste pur sang met een bijzonder groot hart voor borstvoeding. Woont in Waals-Brabant met een prachtige dochter (4j). Ze vertaalt al onze teksten met de glimlach en zorgt voor de juiste tone of voice voor onze franstalige klanten.

Ons Dorine. Onze blonde, goddellijke vroedvrouw. Maar nee, bevallingen doet ze niet meer, tenzij het bij ons in het pashokje is! Dorine houdt van mensen helpen, mooi kleden, de juiste bh zoeken en ondertussen uitleg geven over hoe je die borstvoeding kan doen lukken. Je bent jong en je wil wat. Dorine runt de gloednieuwe winkel aan de Leuvense vaart. 

Ons Karen. Je leven slijten in een over-drukke IT-job? Karen had er geen zin in. Ze gooide haar carrière over de haag, schreef zich in voor een cursus lactatiekunde en ging halftijds aan de slag bij BNB. Een vrouw met een missie! Ze zal de winkels versterken waar nodig. En als we een SAS-probleem hebben dan is ze er ook! Mama van 2 en een 3de onderweg. 

Ons Mélanie is de allesweter als het gaat over dragen: geweven, tricot, draagzak, draagdoek... Zij weet wat jij nodig hebt en demonstreert met plezier. Ze is mama van 3: Annelore, Nolann en Katoo. Je vindt haar (meestal) in onze winkels in Hasselt en Leuven.

Ons Hélène versterkt ons Oost-Vlaamse team. Ze is mama van Louie en geeft nog steeds borstvoeding. Ze deelt met veel enthousiasme haar ervaringen en tips. Kom je bij haar in de winkel in Gent? Dan kom je thuis!

Ons Inge is van opleiding vroedvrouw en werd na een passage in het UZ Brussel deel van onze vliegende borstvoedingsbrigade. Je komt haar tegen in al onze winkels als vliegende store manager. Ze is mama van Bartel en verwacht in het voorjaar van 2017 een tweede mini.

Ons Katleen werd binnen 3 jaar mama van 3 fantastische kids (wauw!!). Ze studeerde vroedkunde en werkte jarenlang als vroedvrouw in het Europaziekenhuis St Michel. Ze is sportief en dat is ook nodig, want Katleen maakt deel uit van onze vliegende borstvoedingsbrigade. Je kan haar een beetje vergelijken met de Mega Mindy van de borstvoeding.

Zo mooi, zo blond en ze heet Lieselotte. Onze Brugse lactatiekundige is mama van 2 kleine ballerinaatjes. Ze kent alles van borstjes en boertjes, maar heeft ook ontzettend veel gevoel voor fashion en stijl. We gebruiken haar goede smaak dan ook graag voor het aankleden van onze paspoppen en etalages. Ook lieselotte maakt deel uit van onze vliegende borstvoedingsbrigade.

Als er kindjes worden geboren, krijgen we heel graag een geboortekaartje. Ze krijgen dan een mooi plekje aan onze muur. In onze winkel in Dilbeek hangen er heel wat tussen die Store Manager Goedele zelf maakte. Ze stond jarenlang aan het roer van haar eigen winkel met o.a. doopsuiker, geboortekaartjes en fotografie. Nu is ze verantwoordelijk voor onze winkel in Dilbeek. Ze is mama van 2 en dus ervaringsdeskundige in de borstvoeding. Dat vinden wij "Magnifiek"!

Ons Valerie woont bijna achter de winkel in Gent en was tijdens haar 2 zwangerschappen en borstvoedingsperiodes trouwe klant bij Boobs-n-Burps. Na jaren zelfstandig werk in de harde vastgoedsector, wilde ze iets anders in het leven. Gevonden! Valerie is vliegende store manager in Antwerpen en Gent waar ze mama's in de juiste bh's, in de mooiste outfits en aan de beste kolven helpt.

Onze studentjes BNB beschikt over een vast kliekje van keigoeie studentes, veelal vroedvrouwen. Ze wonen vlakbij de shops en springen in de weekend bij, of gaan mee naar een beurs, helpen pakjes inpakken op de webshop... Zonder studentes zijn we verloren. En oh ja: jongens hebben we ook! Maar die werken vooral in de achtergrond. Hoezo gender gelijkheid.