Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
Huur een kolf
  • Als je niet zeker weet of afkolven jouw ding is en je nog geen verdere investering wilt doen.
  • Als je om praktische of medische reden slechts gedurende een korte tijd een kolf nodig hebt (stuwing, ontsteking, lage melkproductie,...).
  • Als je een tijdelijke panne hebt met je eigen kolf.

Milk Bar

In al onze winkels vind je een compleet uitgeruste en heuse Milk Bar. Je krijgt er gespecialiseerde uitleg en advies over kolven (huur of koop). Alle kolven uit ons gamma, van groot naar klein, staan er uitgestald en worden dagelijks (soms vaker) gesteriliseerd en opnieuw klaargezet want je kan elke kolf komen testen, passen, proberen. 
Onze shopmanagers helpen je bij het bepalen van de juiste schildmaat, en zoeken mee naar de kolf die bij uitstek bij jouw ritme en noden past. 

Medela en Ardo

Wij zijn het verhuurstation voor twee grote ziekenhuiskolven. Twee merken staan naast mekaar, elk met hun eigen kenmerken . We verhuren de Medela Symphony én de Ardo Carum. Dat zijn de beste professionele kolven momenteel op de markt, ook gebruikt in ziekenhuizen. Efficiënt en comfortabel. Tweezijdig elektrisch en twee-fasekolven (vertaald: twee borsten tegelijk, motortje met mechanisme dat manier van zuigen van een baby immiteert voor optimaal resultaat). Op beide kolven kunnen verschillende maten borstschilden worden gezet, opnieuw voor optimaal resultaat. Klik hier voor meer uitleg over de juiste maat van borstschild. We bepalen met plezier jouw juiste maat in onze MilkBar.

Symphony :

Gele kolf van Medela, dubbelzijdig elektrisch, uitermate geschikt om problemen te verhelpen : productie verhogen of verlagen, kloven laten genezen, mastitis 'wegkolven', ... Je kan prima enkelzijdig kolven als je dat wil, maar net zo goed dubbelzijdig. In een eerste fase worden de borsten gestimuleerd door een snel zuigritme, de vacuümkracht kan je op ieder moment zelf regelen, van heel zachtjes tot zeer fors. Van zodra de melk toeschiet, schakel je over naar de tweede (afkolf-)fase. Het zuigritme vertraagt nu, de kracht verhoogt lichtjes. Na 10 à 15 minuten zijn je borsten in principe leeggekolfd (als je dubbelzijdig kolft). Wie graag àlles te weten komt over deze efficiënte ziekenhuiskolf, klikt hier.

> LEES HIER ALLES OVER DE VOORDELEN VAN DE SYMPHONY HUURKOLF <

Carum :

Groen/witte kolf van Ardo, dubbelzijdig elektrisch, uitermate geschikt om problemen te verhelpen : productie verhogen of verlagen, kloven laten genezen, mastitis 'wegkolven', ... Je kan prima enkelzijdig kolven als je dat wil, maar net zo goed dubbelzijdig. Vacuüm en cyclus kunnen zowel in de stimulatiemodus als in de afkolfmodus onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Een zachte moduswisseling is altijd mogelijk – automatisch of manueel per toetsdruk. Dankzij het speciale “Sensitive Program” met lage begincyclus en vacuüm is de kolf ook geschikt voor moeders met zere en gevoelige tepels. Een kleurendisplay die oplicht en kan dimmen is handig voor mama's die ook 's nachts kolven en in de gaten willen houden hoe lang ze al aan het kolven zijn. Met behulp van verschillende achtergrondkleuren kan je gemakkelijk de stimulatie- en afkolf-fase onderscheiden. Wie klaar is met huren, brengt de motor terug. De persoonlijke set die je kocht om op de Carum aan te sluiten, kan je nadien nog gebruiken als je een conversieset aankoopt (129€). Op die manier heb je voor relatief weinig geld een dubbelzijdige elektrisch kolf van jezelf.

Altijd op voorraad

Wij hebben altijd een redelijk aantal Symphony’s en/of Carums op stock. Je kan bellen om beschikbaarheid te checken en eventueel eentje aan de kant te laten zetten voor je. Kom langs en we leggen aan mama, partner of andere zorgverlener in detail uit hoe alles werkt. Kinderspel! Voor reservatie van een huurkolf, bel tijdens winkeluren naar +32 (0) 16 15 00. Mailen kan naar info@boobs-n-burps.be.

We verhuren alleen kolven, waarbij ook een persoonlijke set wordt aangekocht. Sommige materniteiten geven wegwerpsets mee, maar dat zijn, wat het woord zegt, wegwerponderdelen. Ze kunnen 24 uur gebruikt worden, of maximaal 8 kolfbeurten. Een echte, bijhorende persoonlijke set waarborgt de goeie werking en veiligheid van de kolven. De plastic onderdelen van een persoonlijke set hebben een extra coating gekregen, wat ze geschikt maakt voor frequent steriliseren/hergebruiken. Indien deze set niet bij Boobs-'n-Burps wordt aangekocht, kan het bedrijf de correcte werking van het toestel niet garanderen.