Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
Kolven voor iedereen

In het voorjaar van 2015 lanceerden we onze eerste crowdfunding. Ons doel was om op 6 weken tijd 15.000€ te verzamelen en met dat geld huurkolven van de beste kwaliteit aan te kopen, zodat we ze (gedeeltelijk) kunnen inzetten bij kansarme moeders. Want iéder kind heeft recht op een goedlopende borstvoeding. We overschreden zelfs ons doel en kochten uiteindelijk 20 topkolven aan. 

De campagne

Boobs-’n-Burps wil van borstvoeding een bewuste keuze en een positieve ervaring maken. Door het aanbieden van informatie, producten en diensten. Vrouwen uit een kansarmer milieu verdienen hierbij extra aandacht. Boobs-’n-Burps promoot borstvoeding, de meest gezonde en duurzame voeding voor elk kind. We doen dit op een eerlijke, juiste en hedendaagse manier. Zo dragen we bij tot een aantrekkelijker imago van borstvoeding. 

Deze campagne: een kwalitatief afkolfapparaat voor élke mama. Een goed begin van de borstvoeding is cruciaal. Kwalitatieve kolven (afkolfapparaten) zijn daarbij een uitstekend hulpmiddel. Met deze crowdfunding wil Boobs-‘n-Burps investeren in een duurzaam kolvenpark en een deel ervan permanent ter beschikking stellen van kansarme of minder gegoede moeders. Alvast dank! De ambitie: een gezonde start in het leven! De kosten van onze gezondheidszorg stijgen enorm. De tol van moderne aandoeningen zoals bijvoorbeeld zwaarlijvigheid is niet te onderschatten. Een gezonde start in het leven, evenwichtige voedingsgewoontes en een lager ziekterisico later: borstvoeding is een belangrijk preventiemiddel voor een gezondere samenleving! Boobs-‘n-Burps wil investeren in een kolvenpark van uitstekende en moderne kolven die kunnen VERHUURD worden. Aan een aanvaardbare prijs voor wie kan. Gratis voor wie niet over budget beschikt. Om snel borstvoedingsproblemen op te lossen als deze zich voordoen en meer vrouwen te helpen.

Waarom zijn er kolven nodig? Borstvoeding is puur natuur maar vaak is er wat hulp nodig om goed vertrokken te geraken. Veel vrouwen haken af in de eerste weken. Immers, meer dan de helft ondervindt bij de start ongemakken (kloven, stuwing, pijn,…). Deze problemen moeten snel opgelost worden. De juiste begeleiding is het aller belangrijkste. Een kolf is vaak een handig instrument en soms noodzakelijke tussenoplossing voor baby zorgenvrij aan de borst drinkt. Als een vrouw met borsten-in-nood geen goede kolf vindt, een slechte of inadequate kolf ter beschikking krijgt, of er geen uitleg wordt gegeven over het gebruik dan is een kolf eerder een marteltuig dan een hulpmiddel. Een GOEDE kolf kan het verschil maken. Meer vrouwen moeten dus toegang hebben tot moderne, krachtige kolven. En daarom wil Boobs-‘n-Burps die meer kunnen aanbieden, zeker aan kansarmen.

Aanvraagprocedure

Samen met 200 sympathisanten bracht de crowdfunding geld in het laatje om twaalf kolven GRATIS in te zetten bij organisaties of praktijken die werken met kansarme moeders of hier mee in contact komen. Heb je interesse? Wil je graag "meter" worden van zo'n kolf en kan je de nodige omkadering en zorg bieden aan deze (dure) machines zodat ze goed worden ingezet en mama's en borstvoedingen helpen waar nodig? Vraag dan één van deze twaalf gratis kolven aan en begin ze in te zetten op het terrein!  Je leest alle details hier.

 

Veel gestelde vragen

Zijn er dingen niet duidelijk? We hebben een vraag en antwoord document opgesteld met een paar veel gestelde vragen en hun antwoorden. Raadpleeg hier het document.