Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter

Zelf zwanger? Ken je iemand die zwanger is? Of net bevallen ? Laat het ons weten! Wij sturen 1x per maand aanstaande en jonge mama’s een reeks handige waardebonnen via e-mail om het startschot te geven voor dit avontuur. Zo blijven ze ook op de hoogte van al het essentiële, vitale Boobs-‘n-Burps nieuws. Stap 1 in het traject van een succesvolle zwangerschap.