Gespecialiseerd in borstvoeding
Voorbereid vanaf je zwangerschap!

Questions?

Achter deze webshop staat een gemotiveerd team dat het allerbeste wil voor haar online klanten, want we wéten hoe moeilijk het soms kan zijn om met een pasgeboren baby (of dikke buik) te gaan winkelen.

Daarom hechten we net zoveel belang aan onze online-klanten als aan de klanten die wel tot in één van onze winkels geraken. We willen ons engageren om te werken aan een continue verbetering van de online-winkel.

Wil je ons iets laten weten, ondervind je een probleem of heb je een vraag waar je niet onmiddellijk het antwoord op vindt in onze FAQ sectie, blijf er niet mee zitten en vul asjeblieft onderstaand formulier in. We komen bij je terug, nog voor je blueberrypie hebt kunnen zeggen !

Roeline & team

Indien je via telefoon gecontacteerd wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter
Boobs-’n-Burps, partner van PARTENA ZIEKENFONDS

Partena ondersteunt borstvoeding! Daarom genieten leden van Partena Ziekenfonds vanaf heden van mooie voordelen bij Boobs-‘n-Burps.

 • 25% korting bij huur van een professionele kolfmachine*
 • 10% korting op het ganse assortiment**
  • kolven & accessoires (huur en koop)
  • zwangerschaps- en borstvoedingskleding
  • borstvoedingsbh’s (grootste collectie van België!)
  • draagdoeken
  • borstvoedingskussens
  • boeken
  • verzorgingsproducten voor mama en baby
  • en zoveel meer**….

*Medela Symphony of Ardo Carum. 25% korting voor de eerste 6 weken, nadien 10% korting. Exclusief waarborg (50 euro) en persoonlijke onderdelen (10% korting).
** De Partena korting is niet geldig op cursussen, multideals, reeds afgeprijsde artikelen en op het SOS Tiet spreekuur.

Happy Boobs make happy people

Kolven – bh’s - kleding

sites/shop.boobs-n-burps.be/files/bn_b_leuven_kep8358_0.jpg

Partena Ziekenfonds helpt haar leden de juiste keuze te maken. Daarom kan je elke kolf (huur of aankoop) TESTEN in de Milkbar van één van de vijf Boobs-‘n-Burps winkels waar vroedvrouwen, lactatiekundigen of andere experten je alle nodige raad en uitleg geven. Wij passen ook de juiste maat van het borstschildje voor je aan. Huurkolven altijd op voorraad. 

Onze bh-experten meten je op en zorgen dat je vanaf de prille zwangerschap, vlak voor de bevalling, de eerste weken van de borstvoeding en lang er na altijd een goed passende, ondersteunende, en comfortabele bh draagt. Omdat de zorg voor je borsten zéér belangrijk is.

Voeden in het openbaar kan een uitdaging zijn. Je kleden met discrete borstvoedingskleding kan daarbij helpen. Topjes, jurkjes, bloesjes,… Boobs-‘n-Burps heeft een uitgebreide en trendy collectie, voor iedere smaak en figuur.

 

Praktisch

sites/shop.boobs-n-burps.be/files/bn_b_leuven_kep8358.jpg

Alles wat je nodig hebt voor borstvoeding te doen slagen vind je onder één dak in één van de 5 winkels van Boobs-‘n-Burps: Gent, Leuven, Antwerpen, Hasselt en Dilbeek. Adressen en openingsuren vind je hier. We zorgen voor de juiste praktische ondersteuning van zwangerschap tot borstvoeding én het correcte advies. De lieve zorg en warme glimlach van onze ervaren borstvoedingsspecialisten krijg je er gratis bij!

 

Op vertoon van je Partena lidmaatschapsnummer ben je onze VIP en geniet je van de mooie Partena voordelen!

Op de webshop gebruik je couponcode PARTENA1516 waarna je je lidnummer in het veld ingeeft dat verschijnt. De kortingen worden automatische toegekend. HUREN van een kolf kan echter enkel via de winkels, en niet online. Bel ons voor reservatie tijdens de winkeluren.  Je vindt de telefoonnummers van de winkels hier.

Kolfhuur *

sites/shop.boobs-n-burps.be/files/symphony.jpg

Je huurt een professionele dubbelzijdige kolf: de Medela Symphony of de Ardo Carum. Je krijgt 25% korting voor de eerste 6 weken, nadien 10% korting. De dagprijs bedraagt 1.99 € voor een Carum, 2,50€ voor een Symphony. Je huurt voor minimum 2 weken, maximum 3 maanden. Waarborg bedraagt 50 euro (geen korting) en individuele kolfonderdelen (37.50 euro voor een dubbele kolfset – 10% korting) dienen verplicht bij genomen te worden.

Kolfverhuur kan uitsluitend via de winkels. Huren via de webshop gaat niet.

*Medela Symphony of Ardo Carum. 25% korting voor de eerste 6 weken, nadien 10% korting. Exclusief waarborg (50 euro) en persoonlijke onderdelen (10% korting).